Translate

čtvrtek 7. září 2017

Kouzla, čáry, netopýři...

Nevím, jestli je na to už vhodný čas, ale když už tvoříme vánoční přání, tak proč ne také halloweenská? Mě všechny ty čarodějnice a strašidýlka polapila, když mi byla doručena sada papírů Authentique – Moonlit...
 Inspiraci s fotografiemi jsem vytvořila pro e-shop ScrapArt.
http://www.scrap-art.cz/
Pokaždé se nestačím divit, co všechno jsem schopna v malém okamžiku vytáhnout za materiál a jaký neskutečný nepořádek je možné během chvilky udělat. To snad nezvládne ani tornádo... 

Z kolekce papírů na mě vykoukla celá strana s halloweenskými vintage motivy a... myslím, že stejný pocit také znáte... nebyla se mnou řeč, dokud jsem neměla chvilku jen pro sebe a dokud jsem z nich neposkládala aspoň jedno přáníčko. Jak já jsem se těšila.
To jsou ony:
Jedno přání jsem si střihla a podařilo se mi je i slepit dohromady, ostatní mám na různých papírech rozložená po "pracovně" a postupně je přeskupuji a dotvářím, tu přidám papírovou květinku, tam zase výsek.

Hodně mě zaujal vzorovaný podkladový papír (Multi color mini diamonds), který se snad hodí úplně ke všemu a docela dobře se dá použít i na přání ryze mužská.
 
Dost jsem tentokrát vrstvila, podlepovala černou čtvrtkou. Vzorovaný papír jsem i částečně porazítkovala, to se ale skrylo za zdobením. Po okrajích obšitou čtvrtku jsem polepila washi páskami (také byly z velké části nakonec překryty), použila jsem kovovou rozetku, výseky pavučiny, malého netopýra a pavouka, svorku s motivem dýně, květy i enamelky. Přímo na halloweenské tvoření mám v šuflíku chlupatou šedou šňůrku.  
Materiál použitý z e-shopu ScrapArt:
sada SB čtvrtek Authentique Moonlit
 enamelky (sada Orange Shimmer)
  kovová svorka (Prima marketing – sada Cartographer)
papírové květy (třešňový květ, růže ze sady perles tea
washi pásky (Damask)
3D lepicí pěnové čtverečky

Žádné komentáře:

Okomentovat